Samenwerking Matrix IT en Bluetrace

Eind 2017 hebben Matrix IT en Bluetrace BV de handen in elkaar geslagen en trekken wij in het gebied “De Veluwe” samen op om klanten te bedienen op het gebied van connectiviteit en ICT.

Bluetrace (gevestigd in Velsen-Zuid) is een bedrijf dat al ruim 10 jaar actief is binnen de recreatie- en campingbranche, maar ook bij (betaald) voetbalclubs en scholen. Bluetrace is in het bijzonder gespecialiseerd in outdoor WiFi en aanverwante diensten, waaronder CAI-installaties en ticketsystemen, alsmede Apps voor mobiele devices.

Vanuit ons datacenter bieden wij diverse diensten vanuit de cloud-gedachte: professionele oplossingen met minimale investering en specifiek gemaakt voor de “recreatieondernemer”. Zo is er Cloud DOCSIS, Glasvezel op eigen terrein en TV Signaal met eigen informatie-kanaal.

Samen met Bluetrace kunnen wij optimale oplossingen voor de recreatieondernemer bieden. Daarom  trekken wij samen op in de benadering van potentiële klanten op de Veluwe.  Bluetrace neemt het voortouw om deze doelgroep te informeren over de mogelijkheden die wij gezamenlijk kunnen bieden in de basisbehoeften (glasvezel en internet) die veel organisaties hebben. De combinatie van onze “Clouddiensten” en de kennis en ervaring van Bluetrace maakt het een sterke en complete combinatie.

Daarnaast zal in overleg met de potentiële klant gekeken worden naar de diverse andere diensten die wij (telefonie, IT, netwerkbeheer, etc.) en Bluetrace (outdoor WiFi, CAI-diensten, ticketdiensten, Apps, etc.) kunnen leveren.

Voor vragen kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen met ons of Bluetrace (020-2401300 / info@bluetrace.nl) opnemen.

 

Onze Partners