Matrix sponsort Endura

Endura is de energiecoöperatie van en voor de inwoners van Harderwijk en Hierden.

Het belangrijkste doel van de coöperatie is om een leefbare omgeving voor toekomstige generaties te waarborgen. Om dit te bereiken gaat Endura 100% groene stroom leveren èn opwekken. Samen met inwoners en ondernemers starten zij zoveel mogelijk groene projecten, die zij laten uitvoeren door lokale partijen om zoveel mogelijk energie in Harderwijk te gaan produceren. Zo staat voor 2018 het realiseren van 3.000 zonnepanelen op de daken van het Bouwinfra Park en van manege Rantrime in Hierden op de planning.

Andre Pater, directeur van Matrix: “Wij vinden Endura een heel mooi initiatief en ondersteunen hen daarom met waarin wij goed zijn; het aanbieden van een goede telefonie-oplossing”.

Wim Sederel, directeur van Endura: “We zijn heel blij met lokale ondernemers als Matrix. Zij zorgen dat wij goed met onze coöperatie van start kunnen gaan en onze uitgaven beperkt kunnen houden. Matrix heeft ons een iPhone geleverd inclusief een Matrix mobile abonnement met ongelimiteerd bellen. Ik ben ook zeer te spreken over de service en snelle reactietijd. Samen hebben wij meer daadkracht om de energiedoelen te behalen.”

Onze Partners