Door duidelijk advies en gefaseerde aanpak van Matrix hebben wij gekozen voor de aanleg van glasvezel.

Huub Evers en Henk Zuidervaart Recreatiepark Sparrendal

Netwerk Beheer.

De basis van uw bedrijf

Wij weten als geen ander dat uw ICT-omgeving vandaag de dag geheel afhankelijk is van een betrouwbaar netwerk. Het netwerk is de basis van elke automatisering en bestaat uit een internetverbinding, netwerk-switches, VPN-apparatuur, routers en firewalls. Het netwerk zorgt dat u vanaf elke device, onafhankelijk van de locatie, kunt inloggen en kunt werken, dat uw vestigingen zijn gekoppeld en u vast kunt bellen met uw IP-telefoon.

Wij beschikken over een eigen datacenter en kunnen u hierdoor zeer betrouwbare dataverbindingen aanbieden die passen bij uw situatie.Wij monitoren de verbindingen preventief en zorgen voor backup verbindingen in het geval dat er een verbinding wegvalt. Op deze manier bent u verzekerd van een optimale performance en beschikbaarheid, passend bij uw situatie.

Wij kunnen u verschillende verbindingen aanbieden, zoals glasvezel, XDSL- en kabelverbindingen.
Naast de dataverbinding zorgen wij voor de netwerkinrichting met netwerk-switches, VPN-apparatuur, routers en firewalls om te zorgen dat u overal goede ontvangst heeft en beveiligd bent tegen virussen.

Voor uw kantoorautomatisering kunt u ook bij ons terecht. Wij bieden de laatste hardware en software zorgen dat deze goed in het netwerk geïmplementeerd wordt.

Onze Partners