Wij zijn een team van ICT-specialisten en ondersteunende medewerkers die u, vanuit ons nieuwe kantoor in Harderwijk, een scala aan ICT-diensten kunnen bieden. Van telefoon- tot Clouddiensten, van internetverbindingen tot het installeren van hardware, van Managed Services tot netwerkbeheer.

Elke situatie is uniek, daarom houden wij niet van starre diensten. Wij leveren maatwerk met door ons ontwikkelde en samengestelde bouwstenen. Hiermee voorkomen wij dat u dure oplossingen krijgt, terwijl wij toch maatwerk aan u kunnen leveren. Welke vraag u ook heeft, wij gaan samen met u aan tafel zitten om de meest efficiënte en kwalitatief beste oplossing te bedenken.

Wij beschikken over een eigen en door ons beheerde datacenter, waardoor wij u zeer betrouwbare internetverbindingen kunnen aanbieden. Hierdoor zijn de schakels kort en kunnen wij snel en efficiënt inspelen op uw vragen. Bij eventuele problemen heeft u dan ook maar te maken met één aanspreekpunt.

Korte lijntjes, pragmatische aanpak, monitoren van uw systemen en devices en snel ter plaatse bij eventuele problemen. Kortom, wij zorgen dat u uw werk kunt doen.

Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen, Via deze link meldt u zich aan op de nieuwsbrief.

Graag komen we een keer langs om kennis te maken. Natuurlijk bent u ook welkom op ons kantoor aan de Réaumurstraat 8 te Harderwijk.

Onze Partners