Mobiele telefonie

Mobiele telefonie

Flexibele en transparante abonnementen

Bent u ook zoek naar een abonnement voor uw mobiele telefoon, maar zonder vast te willen zitten aan te hoge tarieven? Een abonnement die helder en transparant is en die u kunt aanpassen als uw werk veranderd?

Wij bieden overzichtelijke mobiele telefonie sim-abonnementen. Altijd de beste prijs en aanpasbaar aan uw wensen. En de zekerheid dat u het goed heeft geregeld.

Sim-only
Het abonnement dat wij u aanbieden is sim-only, dus voor het aantal belminuten en datagebruik per maand. Natuurlijk kunt u ook een telefoon bij ons kopen en hiervoor een abonnement afsluiten. Maar juist doordat wij de telefoon en het sim-only abonnement als aparte diensten aanbieden, is de factuur overzichtelijk en betaalt u nooit 2 keer uw telefoon af.

Twee nummers op 1 sim-kaart
Daarnaast heeft u standaard de mogelijkheid om twee nummers te gebruiken op één simkaart. Hierdoor kunt u en uw medewerkers ook een privé-nummer gebruiken op een zakelijke telefoon.
Of een collega kan de telefoon opnemen van bijvoorbeeld een ex-collega. Wij kunnen als extra service voor u regelen dat het telefoonnummer van een ex-collega doorgeschakeld wordt naar een andere telefoon, zonder dat u hiervoor extra abonnementskosten heeft.

Doorvoeren van lagere tarieven in de markt
Als tijdens de duur van uw abonnement de tarieven naar beneden worden bijgesteld, voeren wij dat automatisch aan u door. U kunt dan kiezen voor of meer data voor hetzelfde tarief, bijvoorbeeld 4GB in plaats van 2GB, of een lager maandelijks tarief.

Flexibel abonnement
Indien uw belgedrag verandert, kunt u het mobiele abonnement aanpassen. Binnen ons gehele productenaanbod kunt u switchen, zowel naar een duurder als een goedkoper abonnement (bij een lager tarief verrekenen wij eenmalig €25,- aan administratiekosten).

Eenvoudig uw bereikbaarheid regelen
Met onze bereikbaarheidsmatrix kunt u zelf bepalen waar, wanneer en voor wie u bereikbaar bent.
Hiervoor staat u een geavanceerde routeringsfaciliteit ter beschikking. Bent u bijvoorbeeld in vergadering? In dat geval routeert u de inkomende telefoontjes eenvoudig naar uw voicemailbox, een collega of naar de receptie. Zit u met smart te wachten op een bepaald telefoontje? Dan komt dat ene gesprek uiteraard wel direct door tijdens uw vergadering. Wilt u geen telefoongesprekken van een onbekende afzender ontvangen? Dan routeert u deze simpel naar uw voicemail-box of naar de receptie. Bent u in een andere tijdzone? Dan stelt u zelf in wie u ’s nachts wakker mag bellen en welke bellers worden doorverbonden naar uw kantoor. Desgewenst kunt u de welkomstboodschap van uw voicemail zelfs afstemmen op de beller.

Voicemail en SMS tot email
Ingesproken berichten kunt u als geluidsbestand laten doorsturen naar uw mailadres. Ook SMS-berichten kunt u desgewenst ontvangen op uw e-mail adres. Hierdoor weet u zeker dat u geen belangrijke berichten mist.

Grip op belgedrag
Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uitgaande gesprekken naar specifieke categorieën te blokkeren. Denkt u dan bijvoorbeeld aan het bellen naar of in het buitenland of naar betaalde informatienummers. Maar u kunt ook inkomende SMS-berichten of telefoongesprekken van specifieke nummers blokkeren. Op de maandelijkse factuur vindt u bovendien een duidelijke uitsplitsing van het verbruik van voice, data en SMS. Op deze manier bent u dus verzekerd van maximale controle op het belgedrag van uw medewerkers.

Snel simkaarten activeren
Wilt u snel kunnen beschikken over een gebruiksklaar, nieuw mobiel abonnement? Met één muisklik kunnen wij namelijk simkaarten voor u activeren en koppelen aan mobiele nummers.

Dit alles via het GSM/4G-netwerk van KPN, dat garant staat voor een optimale dekking.

Uw voordelen een Matrix mobiel abonnement

  • Altijd de beste prijs
  • Flexibel en transparant abonnement
  • 2 mobiele nummers op 1 sim-kaart
  • Voicemail en SMS naar email
  • Eenvoudig regelen van bereikbaarheid
  • 4G-netwerk van KPN

Meer weten?  Wij zijn te bereiken op 0341 – 76 00 00.

Onze Partners