Recreatiemarkt

Als eigenaar van een recreatiepark is een glasvezelnetwerk voor particulieren te beperkt in het aantal diensten. Daarom hebben wij een overeenkomst met CIF afgesloten, zodat wij u, zonder technische beperkingen en tussenkomst van derden, optimale zakelijke diensten kunnen aanbieden.

Vele recreatieparken gingen u voor
Bij de uitrol van glasvezel in het buitengebied van Noordwest Veluwe (Ermelo, Nunspeet, Harderwijk) hebben vele recreatieparken voor onze dienstverlening gekozen, waaronder de grootste parken in Ermelo. Het grootste voordeel is dat we hierdoor gezamenlijk nieuwe diensten specifiek voor de recreatieparken kunnen ontwikkelen en aanbieden.

Korte lijnen, flexibele & snelle service
Glasvezel zorgt voor toegang tot een legio aan diensten. Wij hebben specifieke oplossingen ontwikkeld zoals digitale (DVB-C) coax-tv, bieden internetsnelheden van 1Gbit tot en met 10Gbit met 1:1 bandbreedte garanties die u per seizoen kunt aanpassen en optimale Wifi-ontvangst voor uw gasten.

Voor onze klanten ontwikkelen wij een regionaal informatiekanaal, waar uw gasten lokaal nieuws, weerberichten en omgevingsbeelden via webcams kunnen zien.

Wij zijn graag uw ICT-partner die meedenkt over de beste oplossing voor u. Bij eventuele problemen heeft u dan ook maar te maken met één aanspreekpunt en kunnen wij binnen een half uur bij u op locatie zijn.

  • Uitgebreid advies

Hier nemen we dan ook alle tijd voor; we komen langs en bespreken uw behoeften ten aanzien van internet, wifi, televisie en bellen. Voor uw klanten is snel internet via wifi immers steeds meer een randvoorwaarde om uw park te bezoeken?

Ook als u al klant bij ons bent, denken wij met u mee. Bijvoorbeeld als de wet- en regelgeving over openbaar Wifi wordt aangepast, treden wij als adviserende partij op. Wij nemen contact met u en andere recreatieparken op, bespreken wat de eventuele consequenties zijn en hoe wij hier gezamenlijk als branche mee om te gaan. U hoeft dit dus niet zelf in de gaten te houden. Wij informeren en regelen dit graag voor u.

  • Aanpasbare bandbreedte internet

Afhankelijk van het seizoen kunt oude bandbreedte makkelijk aanpassen. Zo zorgen wij dat uw gasten altijd over snel internet kunnen beschikken, zonder dat u teveel betaalt.

  • Eén totaal ICT-aanbieder

Wij bieden oplossingen op het gebied van telefonie, cloud- en netwerkdiensten. Ook op het gebied van beveiliging, streamingdiensten en webcams kunnen wij u voorzien. Wij zorgen dat alle onderdelen naadloos op elkaar aansluiten en door onze dienstverlening continu te monitoren, zorgen wij dat u onbezorgd en effectief kunt (blijven) werken.

Welke vraag u ook heeft, wij gaan samen aan tafel zitten om de meest efficiënte en kwalitatief beste oplossing voor u te kiezen.

Wij informeren u graag persoonlijk

Als u meer informatie of een afspraak wenst, kunt u met Andre Pater bellen op 0341 – 760 901 of een email sturen naar Andre.Pater@matrix.nl. Hij komt graag langs!

Onze Partners