Datacenter

Datacenter

Betrouwbare dataverbindingen

Werken zonder zorgen. Een betrouwbare en veilige dataverbinding die aansluit bij uw werkomgeving is hiervoor een vereiste.

Matrix beschikt over een eigen datacenter, waardoor wij u zeer betrouwbare dataverbindingen kunnen aanbieden die passen bij uw situatie. Hierdoor zijn de schakels kort en kunnen wij snel en efficiënt inspelen op uw vragen. Bij eventuele problemen heeft u dan ook maar te maken met één aanspreekpunt.

Wij monitoren de verbindingen preventief en zorgen voor back-up verbindingen in het geval dat er een verbinding wegvalt. Op deze manier bent u verzekerd van een optimale performance en beschikbaarheid, passend bij uw situatie.

Veiligheid voorop
Onze gelaagde beveiligingsstrategie omvat onder andere 24-uurs videobewaking en alarm-monitoring, toegangs- en uitgangsbewaking met keycards en vele andere veiligheidsvoorzieningen.Daarnaast is ons datacentrum voorzien van fysieke veiligheidsmaatregelen. In verband met het bedrijfskritische karakter van de apparatuur in ons datacenter, zijn de klimaatbeheersing door middel van airconditioning evenals de beveiliging en noodstroomvoorzieningen redundant uitgevoerd om 100% up-time te garanderen.

Redundantie
Redundantie wordt bereikt door het dupliceren van componenten zodat er een back-up beschikbaar is wanneer er iets uitvalt. Bij uitval van een van de componenten worden de activiteiten naadloos door een andere component overgenomen. Wij hebben onze dataverbindingen redundant uitgevoerd.

Co-locatie
Ook co-locatie is in ons datacenter mogelijk. Onder co-locatie verstaan wij het plaatsen van ‘eigen’ apparatuur in een rack (serverruimte) van ons datacenter. Uw eigen server staat dan bij ons in een beveiligde en gemonitorde omgeving.

Onze Partners