ICT Beheer.

wij zorgen dat het werkt

U wilt geen zorgen hebben over uw ICT, het moet gewoon werken. En uiteraard wilt u ook dat uw ICT-omgeving afgestemd blijft op veranderingen binnen uw organisatie.

Matrix is continu bezig met de laatste trends en ontwikkelingen op ICT-gebied. Wij bieden u daarom niet alleen de beste oplossing, maar wij zorgen ook dat u onbezorgd met uw werk bezig kunt zijn.

U kunt kiezen welke service het beste bij uw onderneming past.Wij bieden van het traditionele uurtje factuurtje ‘break-fix’-concept tot totale ontzorging tegen een vaste prijs met ‘managed services’. Samen maken we hier duidelijk afspraken over, zodat u weet wat u van ons kan verwachten.

Als u kiest voor onze managed services, dan heeft u zekerheid, rust en een partner die met u meedenkt. Uw omgeving wordt continu dag en nacht bewaakt en u kunt terugvallen op een team van onze vakkundige specialisten. Door uw systemen en devices te monitoren, kunnen wij preventief eventuele problemen voor u oplossen, zonder dat u het merkt.

Meer weten?
Wilt u meer weten wat voor u de beste oplossing is, neem dan contact op met een van onze collega’s. Wij helpen u graag verder.

Onze Partners