Een modern, snel en betrouwbaar glasvezelnetwerk kan voldoen aan de stijgende vraag naar data en diensten (internet, televisie en telefonie). Daarom hebben CIF en Matrix de handen ineen geslagen om juist ook in de buitengebieden van Noordwest Veluwe glasvezelnetwerk aan te leggen.

Met de vele recreatieparken, horeca en bedrijven die in het buitengebied gevestigd zijn, is deze regio uniek. Een glasvezelnetwerk alleen voor particulieren is te beperkt in het aantal diensten. Daarom hebben wij een overeenkomst met CIF afgesloten, zodat wij u, zonder technische beperkingen, optimale zakelijke diensten kunnen aanbieden.

Wij informeren u graag persoonlijk
Als u meer informatie of een afspraak wenst, kunt u met André Pater contact opnemen, vast/mobiel bereikbaar op nr 0341-760 000 of mailen naar sales@matrix.nl

Inschrijven, meer informatie of aanmelden voor de nieuwsbrief?
Wilt u zich inschrijven, op de hoogte worden gehouden over de glasvezelontwikkelingen op de Veluwe? Via deze link meldt u zich aan op de nieuwsbrief.

Voor een actuele status of leverbaarheid van uw adres kunt u via ons contactformulier ons een bericht sturen. Wij zullen dan voor nu nagaan wat er mogelijk is op uw adres.

Alle deelgebieden

GebiedLevert Matrix FTTO?Levert Matrix FTTH?
Veluwe Noord en Kampen Zuid Ja Ja
Gelderse Vallei Midden Nee Ja
Gelderse Vallei Zuid Nee Ja
Kromme Rijnstreek Nee Ja
Noordoost Veluwe Ja Ja
Noordwest Veluwe Ja Ja
Vallei en Veluwe Midden Ja Ja
Veluwe Oost Ja Ja
Harderwijk Ja Ja
Lelystad Ja Nee
Zeewolde

Onze Partners