Matrix en CIF werken opnieuw samen

In de regio ‘de Vallei’ en ‘Veluwe Midden’ is CIF een campagne gestart om bedrijven en particulieren in de buitengebieden aan te sluiten op glasvezel. Een modern, snel en betrouwbaar glasvezelnetwerk is nodig om aan de stijgende vraag naar data en diensten (internet, televisie en telefonie) te voldoen.

Wat is hiervoor nodig?
Om glasvezel aan te kunnen leggen is het nodig dat minimaal 50% van alle bedrijven en huishoudens in het buitengebied van Amersfoort, Apeldoorn, Baarn, Barneveld, Bunschoten, Eemnes, Nijkerk en Putten meedoet. Tot 3 april 2018 kunt u zich voor een glasvezelaansluiting inschrijven.

Voor bedrijven, recreatieparken en horeca is een glasvezelaansluiting voor particulieren te beperkt in het aantal diensten. Daarom hebben wij met CIF een overeenkomst afgesloten, waardoor wij zakelijke glasvezel en bijbehorende diensten zonder beperking aan u kunnen leveren.

Optimale zakelijke oplossingen
Glasvezel zorgt voor toegang tot een legio aan diensten. Wij bieden zakelijke oplossingen als digitale (DVB-C) coax-tv, internet met snelheden van 1Gbit tot en met 10Gbit en aanpasbare bandbreedte per seizoen.

Uitgebreid advies
Wij nemen alle tijd om u goed advies te geven; we komen langs en bespreken uw behoefte ten aanzien van internet, wifi, televisie en bellen.

Korte lijnen, flexibele & snelle service
Door de directe overeenkomst met CIF kunnen wij zonder tussenkomst van derden optimale service tegen scherpe tarieven leveren. Wij zorgen dat het snel werkt en bij eventuele problemen heeft u te maken met één aanspreekpunt.

Wij informeren u graag persoonlijk
Op 5 februari organiseert CIF een bijeenkomt van 19.30 uur tot 21.30 uur in De Blokhut, Oude Nijkerkerweg 19 in Putten. Tijdens deze speciale informatieavond vertelt CIF de voordelen van een goede breedbandverbinding, het dienstenaanbod en de voorwaarden. Natuurlijk zijn wij hierbij ook aanwezig om u persoonlijk te informeren en vragen te beantwoorden.

Wilt u nu meer informatie?
Als u direct meer informatie wilt, kunt u met André Pater bellen op 0341 – 760 901 of een email sturen naar Andre.Pater@matrix.nl of kijk op veluweglasvezel.nl

Onze Partners