Matrix is glasvezelpartner in Nijkerk

In Nijkerk is in opdracht van de gemeente door Bright Access begonnen met de aanleg van een glasvezelnetwerk. Van de zomer op de bedrijventerreinen ‘Arkervaart’ en ‘Watergoor’ en dit najaar en in het eerste kwartaal van 2017 worden bedrijven op de terreinen Overhorst en Horstbeek op glasvezel aangesloten.
In dit traject zijn wij voor het aansluiten van glasvezel een van de ICT-partners van Bright Acces.

Glasvezel zorgt voor een snelle, betrouwbare en sterke internetverbinding. Het biedt veel meer mogelijkheden dan een adsl- of kabelverbinding en vooral door de ontwikkelingen als het werken in de Cloud of VoIP-bellen is de kwaliteit van de verbinding nog belangrijker. Een nieuwe glasvezelaansluiting is ook een mooie gelegenheid om een eind te maken aan de vaak bestaande onoverzichtelijke it- en telefonie situatie.

Als partner van Bright Access regelen wij alles voor de klant, wij zorgen dat glasvezel voor hen werkt. Met ons eigen en (door ons) beheerde datacentrum in Harderwijk zijn wij dé regionale internetprovider. Als glasvezelpartner voor de gemeenten Ermelo en Harderwijk hebben wij veel ervaring. Doordat wij internet in eigen beheer hebben, zijn de schakels kort en kunnen wij snel en efficiënt inspelen op uw vragen. Bij eventuele problemen heeft u dan ook maar te maken met één aanspreekpunt.

Onze Partners