Matrix IT beschikt over kennis en kunde en ze werken flexibel en probleemoplossend. Het is prettig om de mannen van Matrix aan je zijde te hebben, want ze fungeren als back-up, vraagbaak en sparringpartner.

Ad van ’t Hof Bieze Food Group BV

Continuïteit is erg belangrijk. Matrix zorgt hiervoor.

Onder de naam Bieze Food Group BV vallen meerdere bedrijven die actief zijn op het gebied van verse levensmiddelen. Het spreekt voor zich dat nauwe samenwerking tussen de verschillende werkmaatschappijen vraagt om stabiele communicatielijnen. “We zijn sterk afhankelijk van de verbindingen. Nationaal en internationaal. Continuïteit is erg belangrijk. Matrix IT heeft bewezen dat zij op dit gebied zeer flexibel en vakkundig zijn”, vertelt Ad van ’t Hof, Hoofd ICT Beheer bij Bieze Food Group BV.

Matrix IT verzorgt voor Bieze Food Group BV in de eerste plaats de externe verbindingen tussen verschillende vestigingen. Volgens Ad van ’t Hof heeft het bedrijf op uitzonderlijke wijze laten zien wat het waard is, toen het spreekwoordelijk vijf voor twaalf was voor de realisatie van een verbinding met een vestiging in België. “We kregen er een Belgische vestiging bij. Een grote partij zou de verbinding regelen. Het ging moeizaam en traag. Slechts enkele dagen voordat de vestiging officieel zou gaan draaien voor ons, liet deze partij weten dat ze het niet voor elkaar kregen. Een groot probleem.”

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek had André Pater een goede indruk achtergelaten. Ad moest hier op dit kritieke moment aan terug denken, en nam contact op. “Wat die grote partij in een half jaar niet voor elkaar kreeg, lukte Matrix IT in één weekend! Hier bewees Matrix IT dat ze beschikken over kennis en kunde en dat ze flexibel en probleemoplossend werken. Uiteraard hebben we dit beloond met een mooie slagroomtaart.”

Matrix IT bleef betrokken en er werden slagen gemaakt in het professionaliseren van de verbindingen en de firewall. “Met de Sonicwall Firewall mag zowel de internetlijn als het apparaat uitvallen, dan nog kunnen we connectie maken met de server”, legt Ad uit. “Het systeem is bovendien vrij eenvoudige en heeft een zeer stabiele verbinding.” Ad is dus dik tevreden over de apparatuur en over de dienstverlening van Matrix. “Het is prettig om de mannen van Matrix aan je zijde te hebben want ze fungeren als back-up, vraagbaak en sparringpartner. En dat zonder wurgcontracten of andere verplichtingen. Ik heb niets anders dan lof voor de medewerkers van Matrix.”

Onze Partners