Samenwerking leidt tot een uniek product

Een echt tv-kanaal en lokaal nieuws in openbare ruimte. Om dit te kunnen realiseren hebben drie partijen elkaar gevonden. Wij zorgen voor het technische gedeelte, Ermelo van Nu levert het dagelijkse nieuws en Hartger van Diest stelt station Ermelo Centraal beschikbaar als pilot-locatie.

Live meekijken en het laatste nieuws
Op de Beursvloer hebben Ermelo Centraal en de digitale nieuwssite de eerste contacten gelegd. Wij hebben onze expertise er aan toegevoegd. Natuurlijk bestaat er van alles op het gebied van narrow casting, maar het concept zoals we het nu inregelen met een tv-kanaal en de mogelijkheden die we hebben, zijn redelijk uniek. Naast het nieuws zijn er ook webcambeelden vanaf het Molenaarsplein en de Stationsstraat te zien. Zo kunnen we bijvoorbeeld in de toekomst ook activiteiten in het centrum live in beeld brengen. Met het tv-kanaal kunnen in de toekomst ook recreanten op bungalowparken geïnformeerd worden over lokale activiteiten.

Promotie
Van Diest van Ermelo Centraal is enthousiast over de toegevoegde waarde van het lokale nieuwsscherm. Het is een stukje dienstverlening voor de reizigers. Steeds vaker weten mensen Ermelo Centraal te vinden voor een kopje koffie en een broodje. Het laatste nieuws past daar prima bij. “Het is mooi hoe zo’n samenwerking leidt tot een product,” weet Gert Hofsink die samen met Natalie Overkamp van Ermelo van Nu het dagelijkse nieuws verzorgt. “Dergelijke projecten kunnen we niet alleen. We willen dit ook graag uitrollen op andere locaties. Zo kunnen we ook VVV- activiteiten onder de aandacht brengen, maar ook lokale ondernemers promoten.” Alle partijen zien dit als een begin.

De beelden bekijken? Klik hier

Onze Partners