Sponsoring van IT-firm met deelname aan Africa Classic

Onze samenwerkingspartner IT-firm fietst van 7 t/m 14 oktober 2017 voor Amref Flying Doctors ca 400 km in Tanzania. De deelnemers aan Africa Classic hebben een pittige uitdaging voor de boeg; het klimaat is zwaar en de fietsroutes zijn primitief. Met deze uitdagende en magische fietstocht over het mooi Tanzaniaanse platteland brengen de fietsers een flink bedrag aan sponsorgeld bij elkaar voor het werk van Amref Flying Doctors.

Amref Flying Doctors werkt aan een betere gezondheid van kwetsbare mensen in Afrika. Want wie gezond is, kan beter in zijn levensonderhoud voorzien en ontsnappen aan armoede. Als Afrikaanse organisatie gaat Amref Flying Doctors daarbij uit van de eigen kracht van de Afrikaanse bevolking.

IT-firm is een expert op het gebied van complexe IT, website-ontwikkeling en outsourcing. Wij verzorgen voor IT-Firm de complete webhosting.

De prestatie die het team van IT-firm in oktober gaat uitvoeren, vinden wij geweldig. Daarom dragen wij graag bij aan het goede doel om de Amref Flying Doctors hun mooie werk te blijven laten doen.

Wij wensen IT-firm veel succes in de voorbereiding en plezier tijdens de mooie fietstocht.

Onze Partners