Breednet Harderwijk

Breednet Harderwijk is sinds 2007 het zakelijke glasvezelnetwerk van kabelexploitant CAI Harderwijk waarop al honderden bedrijven een aansluiting hebben genomen: een lokaal en open zakelijk glasnetwerk met korte lijntjes.

Matrix is vanaf het begin in 2007 leverancier op het zakelijke glasvezel netwerk, door de jaren lange samenwerking, korte lijntjes met Breednet biedt Matrix hoogwaardige verbindingen in de regio met snelheden van 20Mbit-1000Mbit en zelfs 10Gbit voor bijvoorbeeld bedrijfsverzamelgebouwen is geen enkel probleem.

CAI Harderwijk levert Breednet op alle industrieterreinen van Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten met uitlopers naar Zeewolde en Lelystad.

Breednet is leverancier in 2 soorten:
– Breednet PREMIUM
– Breednet LITE

Met Breednet Premium heeft u maximale flexibiliteit, bandbreedte garanties en flexibiliteit. met Breednet Premium kunt u kiezen uit de Internet diensten Lite, Standaard en Premium. en eventueel een combinatie is mogelijk.

Met Breednet LITE geeft Breednet Harderwijk gehoord aan de vraag voor een betaalbare glasvezel voor de MKB. Met Breednet Lite kunt u ALLEEN kiezen voor Internet Lite in 50 of 100Mbit.

LET OP! Breednet Lite kent zijn technische beperkingen en garanties, voor meer informatie over de technische verschillen verwijzen wij u naar onze dienstbeschrijving Internet

interesse in Zakelijk Glasvezel van Breednet Harderwijk, meld u zich dan hier aan.

Onze Partners