Breednet Glasvezel

Breednet Premium en Breednet Lite:
uw zakelijke glasvezelverbinding in de regio

Sinds 2007 biedt Breednet zakelijke glasvezelverbindingen in Harderwijk, Nunspeet, Ermelo, Putten en uitlopers naar Zeewolde en Lelystad. Een netwerk voor en door honderden organisaties die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen. Sinds kort is er voor kleinere bedrijven naast Breednet Premium een voordelig alternatief: Breednet Lite.

Breednet Premium: maximale flexibiliteit, bandbreedte garanties, DDos-bescherming en bijna maatwerk in mogelijkheden. Binnen het Premium-abonnement kunt u kiezen uit internetdiensten op drie niveaus: Internet Lite, Standaard en Premium of eventueel een combinatie van deze. Snelheden van 20Mbit-1000Mbit tot zelfs 10Gbit.

Breednet Lite is een betaalbare glasvezel voor midden- en kleinbedrijf. Met Breednet Lite kunt u alleen kiezen voor Internet Lite in 50 of 100Mbit. Breednet Lite heeft technische beperkingen en garanties voor meer informatie over de verschillen klik hier. Kosten:

50 Mbit € 49,– per maand                  Eenmalige standaard aansluitkosten € 1500,00*
100 Mbit € 69,– per maand                Eenmalige standaard aansluitkosten € 1500,00*

* AKTIE (verlengd) : bij aanmelding voor 1-Januari-2024 25% korting op de eenmalige kosten a 1500,- (1125,- ipv 1500,- eenmalig)
* Is er al een Breednet aansluiting aanwezig in uw pand en is de minimale contractduur van uw bestaande Breednet Premium abonnement verstreken? dan zijn er geen eenmalige aanlegkosten. Tijdens uw aanmelding graag bij maatwerk afspraken vermelden dat uw al een breednet verbinding heeft. De korting word dan verwerkt op uw offerte.
* Alle prijzen excl.btw, onder voorbehoud van beschikbaarheid.

• Offerte aanvragen voor Breednet Lite? Klik hier en stel uw pakket samen.

optioneel kunt u aanvullende diensten en/of installatie-opties. naar aanleiding van uw aanmelding ontvangt u, indien beschikbaar, een vrijblijvende en tekenbare offerte.

• Onze verschillende abonnementsvormen in één overzicht? Klik hier.

Onze Partners